Napi takarítás-rendszeres takarítás

Cégünk fő profilja. Olyan létesítményeknél ajánljuk, ahol nagyobb létszámú ember dolgozik, vagy áthalad. Ilyenkor válik szükségessé a napi takarítás. Ilyen területek például: irodák, irodaházak, üzletek, üzletházak, bevásárló központok, társasházak közös területei, iskolák, pénzintézmények, éttermek, kórházak. A napi takarítási tevékenység lényege, hogy napi szinten biztosítsuk a létesítmény tisztaságát és higiéniáját. A létesítmény zavartalan működésének érdekében ezen munkálatokat nyitvatartási és munkaidő előtt, illetve után kell végezni. A takarító személyzet ezért kora reggel, este és némely esetben éjjel végzi el a munkálatokat.

Vannak intézmények, ahol napközben is folyamatosan terhelt a terület a nagy átmenő forgalom miatt, ezért ügyeletes takarító személyzetre van szükség. Ilyen példa lehet egy bevásárló központ, ahol a vásárlási folyamat közben kiömölhet, összetörhet az áru, ezért azonnali javítást igényel a terület. Napi takarításnál a következő tevékenységek a jellemzőek: szemetesek ürítése és tárolóba szállítása, szemetes zsákok cseréje, általános portalanítás, alapterület porszívózása, szőnyegek porszívózása, kövezet, padlózat felmosása. Természetesen ezek a takarítási folyamatok intézményenként lehetnek speciálisak.

Iroda takarítás esetén a következők az általános kérések: Szemetesek ürítése és tárolóba vitele, íróasztalok portörlése, ujjlenyomatok foltok lemosása, szőnyegek és padlózat porszívózása, padlózat, kövezet felmosása, vizes helyiségek fertőtlenítése, csempék, mosdókagylók, vécék, fertőtlenítő tisztítása, kézmosók, papírtörlők, papírok feltöltése. A Megrendelő igényeivel maximális összhangot kell kialakítanunk.

Ha Önnél is napi takarításra van szükség, keressen fel minket!

napitakaritas1

 

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates